ΕΑΠ – Σκάκι

Ένα από τα ανερχόμενα και πολλά υποσχόμενα τμήματα της ΕΑΠ αποτελεί το σκάκι. Η Ακαδημία Σκάκι  της ΕΑΠ είναι από τους πιο δραστήριους σκακιστικούς συλλόγους της Αχαΐας με δεκάδες συμμετοχές σε διασυλλογικές διοργανώσεις και επιτυχίες.

Έμπειροι προπονητές μυούν μικρούς και μεγάλους στα μυστικά του σκακιού, το οποίο αποδεδειγμένα, αυξάνει την ευφυΐα, βελτιώνει τη μνήμη, αναπτύσσει τη δημιουργικότητα, την κρίση και την αναλυτική σκέψη, βελτιώνει τις μαθητικές επιδόσεις στο σχολείο, αναπτύσσει την ικανότητα για σχεδιασμό και λήψη αποφάσεων, μαθαίνει  την αξία της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς,  βοηθά στην πειθαρχία, στον προγραμματισμό και στην αυτοσυγκέντρωση, επιταχύνει την ωρίμανση και την απόκτηση υπευθυνότητας, εκφράζει ένα υγιές πρότυπο αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας,  διευκολύνει τη συμμετοχή, την κοινή προσπάθεια και την κοινωνική ένταξη και προσφέρει χαρά και διασκέδαση.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης, το οποίο είναι χωρισμένο και ειδικά προσαρμοσμένο για όλα τα επίπεδα.

ΕΑΠ Σκάκι
Ένα σωματείο μια ιστορία!
Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών

Τα τμήματά μας

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


Ομαδικό πνεύμα, υγιής συναγωνισμός, σεβασμός στις αρχές του «ευ αγωνίζεσθε».

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ

Άρτια αθλητική εκπαίδευση, ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και εξέλιξη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

Σωματική ενδυνάμωση, εξάσκηση, αυτοσυγκέντρωση, στρατηγική.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ PING PONG

Ευχάριστο, γρήγορο και διασκεδαστικό προσφέρει χαρά και ενδυνάμωση.

ΣΚΑΚΙ

Αυξάνει την ευφυΐα, βελτιώνει τη μνήμη, αναπτύσσει τη δημιουργικότητα.

ZUMBA

Συναρπαστική και αποτελεσματική μέθοδος εκγύμνασης μέσω του χορού.

Έλα στην ομάδα της ΕΑΠ

Επικοινώνησε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με τα τμηματά μας