ΕΑΠ – Πυγμαχία

Η Πάτρα «γεννά» πυγμάχους και η ΕΑΠ έχει το δικό της ιστορικό μερίδιο στις σελίδες που έγραψαν με χρυσά γράμματα δεκάδες αθλητές.

Το τμήμα πυγμαχίας της ΕΑΠ ιδρύθηκε το 1956 και μέχρι σήμερα έχει αναδείξει μεγάλους αθλητές που κατέκτησαν πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες. Μετά από μία μικρή καμπή το τμήμα πυγμαχίας αναγεννήθηκε και είναι έτοιμο να χαρίσει νέες δυνατές συγκινήσεις.

Η πυγμαχία είναι ένα άθλημα που στόχο έχει, πέρα από τη σωματική ενδυνάμωση και εξάσκηση, την αυτοσυγκέντρωση στο στόχο και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης.

Μέσα από το παιχνίδι και την άθληση γεννιούνται οι πρωταθλητές του αύριο! Οι μικροί πυγμάχοι αθλητές ακολουθούν ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα βασισμένα στην απόλυτη αυτοσυγκέντρωση, στην οξυδέρκεια και στη μεγάλη στρατηγική ικανότητα.

Οι προπονήσεις γίνονται ομαδικά με ένα συνδυασμό αεροβικών και μη ασκήσεων επιτυγχάνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στο σώμα σε μικρό χρονικό διάστημα χωρίς να προϋποθέτει από τους ασκούμενους κάποια ιδιαίτερη σωματική δύναμη. Για αυτό και απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά, που θέλουν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και τον τρόπο ζωής τους με ένα ευχάριστο, και διασκεδαστικό τρόπο αλλά και σε όσους θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό – επαγγελματισμό σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο.

Στόχος να επιτευχθεί η ακρίβεια, η ισορροπία, ο ρυθμός και τα αντανακλαστικά που προσφέρει η πυγμαχία σε μέγιστο βαθμό.

ΕΑΠ Πυγμαχία
Ένα σωματείο μια ιστορία!
Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών

Τα τμήματά μας

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


Ομαδικό πνεύμα, υγιής συναγωνισμός, σεβασμός στις αρχές του «ευ αγωνίζεσθε».

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ

Άρτια αθλητική εκπαίδευση, ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και εξέλιξη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

Σωματική ενδυνάμωση, εξάσκηση, αυτοσυγκέντρωση, στρατηγική.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ PING PONG

Ευχάριστο, γρήγορο και διασκεδαστικό προσφέρει χαρά και ενδυνάμωση.

ΣΚΑΚΙ

Αυξάνει την ευφυΐα, βελτιώνει τη μνήμη, αναπτύσσει τη δημιουργικότητα.

ZUMBA

Συναρπαστική και αποτελεσματική μέθοδος εκγύμνασης μέσω του χορού.

Έλα στην ομάδα της ΕΑΠ

Επικοινώνησε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με τα τμηματά μας