Υποδομές – Οργάνωση

Το σύγχρονο κλειστό γήπεδο της Ε.Α.Π. πληροί όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου αγωνιστικού χώρου, στον οποίο μικροί και μεγάλοι μπορούν να αθληθούν με ασφάλεια όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με πολλαπλές αίθουσες, πλην του κεντρικού γηπέδου, άρτια διαμορφωμένες και προσφάτως ανακαινισμένες, οι εγκαταστάσεις της Ε.Α.Π. αποτελούν σημείο αναφοράς για την οργάνωση των αναπτυξιακών τμημάτων.

Με την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών, τα παιδιά εκτός από την μύηση στα μυστικά του αθλητισμού, αποκτούν πνεύμα ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας.

Με  αθλητικό σχέδιο, στοχευμένο και ευέλικτο  πρόγραμμα, οι ακαδημίες της Ε.Α.Π. εστιάζουν στην πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών με σεβασμό στην ατομικότητα και με συνεχείς αξιολογήσεις για την ανάδειξη των ικανοτήτων των παιδιών.

Το περιεχόμενο της προπόνησης εξελίσσεται και διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες, προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσω ενός συνδυαστικού προγράμματος που θα εξασκεί τα παιδιά, σωματικά και πνευματικά, και ταυτόχρονα θα τα ψυχαγωγεί.

Τα τμήματά μας

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ


Ομαδικό πνεύμα, υγιής συναγωνισμός, σεβασμός στις αρχές του «ευ αγωνίζεσθε».

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ

Άρτια αθλητική εκπαίδευση, ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και εξέλιξη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

Σωματική ενδυνάμωση, εξάσκηση, αυτοσυγκέντρωση, στρατηγική.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ PING PONG

Ευχάριστο, γρήγορο και διασκεδαστικό προσφέρει χαρά και ενδυνάμωση.

ΣΚΑΚΙ

Αυξάνει την ευφυΐα, βελτιώνει τη μνήμη, αναπτύσσει τη δημιουργικότητα.

ZUMBA

Συναρπαστική και αποτελεσματική μέθοδος εκγύμνασης μέσω του χορού.

Έλα στην ομάδα της ΕΑΠ

Επικοινώνησε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με τα τμηματά μας