Η ΒΙΚΟΣ cola στηρίζει την ΕΑΠ
Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ θα συντροφεύει χορηγικά την ΕΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Μια σημαντική συνεργασία που προέκυψε από την αλληλοεκτίμηση και την αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλει η Διοίκηση της ΕΑΠ για την ανάδειξη και ενίσχυση του τοπικού αθλητισμού.
Το εμπορικό σήμα του προϊόντος ΒΙΚΟΣ cola τοποθετήθηκε ήδη στις ρακέτες του γηπέδου της ΕΑΠ και είναι εμφανές από όλα τα σημεία.
Η χορηγική προσφορά της εταιρείας προς την ΕΑΠ είναι ιδιαίτερα τιμητική, ενώ αποκτά βαρύνουσα σημασία εξαιτίας της δύσκολης περιόδου από την οποία διέρχεται και ο τοπικός αθλητισμός εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού.
Η Διοίκηση της ΕΑΠ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία για την συνεργασία και την προσφορά της και για την εμπιστοσύνη της.
Δύο λόγια για την ΒΙΚΟΣ Α.Ε.
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων super market.
Ιδιαίτερα το προϊόν ΒΙΚΟΣ cola είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αναψυκτικά της εταιρείας χάρη στη μοναδική του γεύση.