Σαββατοκύριακο γεμάτο νίκες για τις ομάδες της Ε.Α.Π., οι οποίες πέτυχαν «τρία στα τρία» στα αγωνιστικά αποτελέσματα. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αγωνίστηκαν, το εφηβικό και παιδικό τμήματα μπάσκετ, καθώς η ομάδα βόλεϊ.

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ… ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Καλή εμφάνιση  πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής  η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ η οποία νίκησε εκτός έδρας με 3-1 (15-25, 27-25, 26-24, 25-20) σετ τον «ενισχυμένο» Α.Ο. Αιγιαλέων σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ (Γεράνιος): Λιβαθηνός, Βασιλάκος, Γεωργακόπουλος, Βλαχοστάθης, Κοσμάς, Δασκαλόπουλος λίμπερο ο Μιχόπουλος (Αναστασόπουλος ως λίμπερο, Χασάπης, Πελεκούδας, Μητρογιάννης, Κλειδέρης, Παπασταθόπουλος).

ΕΑΠ (Κορδός): Κόζης, Δρακόπουλος, Σωκράτους, Σαρακίνης, Κουκουζέλης,  Γιαννούτσος λίμπερο ο Σύρος  (Ξάνθης, Κατσής,  Καραγιάννης, Πετούσης, Καραγιώργος, Σουλιώτης).

Η ομάδα παρά το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας της δείχνει… χαρακτήρα και οι παίκτες υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, Νίκου Κορδού επιδεικνύουν σοβαρότητα και διάθεση αποδεικνύοντας πως έχουν ξεκάθαρο στόχο, η επίτευξη του οποίου και θα διεκδικηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα είναι με την Ολυμπιάδα στις 3 Οκτωβρίου.

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η εφηβική ομάδα μπάσκετ της Ε.Α.Π. η οποία επικράτησε της Παναχαϊκής με 72-51 στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου στο παιχνίδι της Κυριακής, στο πλαίσιο του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Ε.Α.Π. (Μολφέτας Γιάννης): Γεωργούσης, Δημόπουλος, Δημακόπουλος, Καρυδάκης, Μπαράκος, Αργυρόπουλος, Δέμης, Φραγκισκάτος, Παπαγεωργίου Ε., Παπαγεωργίου Μ., Ανδριόπουλος.

 

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

Εξ άλλου, ακόμη μία σπουδαία νίκη πέτυχε και η παιδική ομάδα μπάσκετ που αγωνίστηκε στο γήπεδο του Ίφιτου Πύργου, του οποίου και επικράτησε με 85-46, στο πλαίσιο του δεύτερου κατά σειρά αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, στο Γ’ Όμιλο. Προπονητές στην παιδική ομάδα είναι ο Διονύσης Φραγκισκάτος και Τάσος Σαββόπουλος.