Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται οι αθλητές πυγμαχίας της Ε.Α.Π., οι οποίοι θα πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων- Παμπαίδων που θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου στην Ελευθερούπολη Καβάλας.

Η αποστολή της Ε.Α.Π. με επικεφαλής τον Έφορο, Γιάννη Σταθόπουλο και τον προπονητή, Ιωάννη Χαζάπη αποτελείται από τους αθλητές: Μάριο Παπαδόπουλο που θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 50 kg, Βασίλη Παπαδόπουλο στους Παίδες και Χρήστο Βεϊζάτη  στην κατηγορία των 80 kg.

Η Διοίκηση της Ε.Α.Π. θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει τους δύο μεγάλους χορηγούς, Ηλία Κούλη (επιχειρήσεις χωματουργικών εργασιών) και Βασίλη Κούλο (λουκούμια ΚΟΥΛΟΥ), τους δεκάδες ακόμη φιλάθλους και φίλους της ομάδας, καθώς και τις επιχειρήσεις των αδελφών Φραγκισκάτου, οι οποίοι προσφέρουν σημαντική οικονομική βοήθεια, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές να παίρνουν μέρος σε μεγάλες, πανελλαδικές διοργανώσεις.

Επίσης, θα ήταν παράλειψη να μην γίνει αναφορά στον άνθρωπο που συνέβαλε καθοριστικά στην «αναγέννηση» του τμήματος πυγμαχίας της Ε.Α.Π., ο οποίος αν και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, στους κύκλους της Ένωσης είναι ιδιαίτερα γνωστός.